Onze bijdrage aan een beter wereld

Darwin draagt niet alleen haar steentje bij door de juiste mensen samen te brengen. Door die klik te creëren tussen werknemer en bedrijf. We geven daarnaast ook financiële steun aan Dieuveline, een lief meisje uit Haïti.

RECHTKRABBELEN

Dieuveline zit in het derde leerjaar. We sponsoren haar om ervoor te zorgen dat ze kan studeren. Elke dag €1, zodat ze later haar eigen koers kan varen. Beetje bij beetje terug rechtkrabbelt. Wij doen dat ook wel eens, rechtkrabbelen. Als we drempels tegenkomen op ons levenspad. Maar Dieuveline en haar gezin doen het dag in dag uit. Daar is het niet zoals hier, daar kan je niet hopen, dromen en doen. Drie dingen die wij dagelijks gewoon zijn en als vanzelfsprekend zien.

HOPEN, DROMEN EN DOEN

We hopen echt dat we voor Dieuveline het verschil kunnen maken. Dat ook zij kan hopen, dromen en doen. Dromen heeft ze hopelijk nog niet afgeleerd. Misschien droomt ze alweer een beetje meer, sinds ze terug naar school kan. Sinds ze een eigen potlood heeft en een schriftje. Misschien schrijft ze ons wel ooit een briefje. Misschien bezoeken we haar eens in Haïti. Mooie dromen, maar het zullen geen dromen blijven. Daar zijn we zeker van!

DARWIN GEEFT JOUW TOEKOMST VORM

Ook met Darwin maken we dromen waar. Die van onszelf en die van anderen. Door nieuwe verbintenissen te sluiten, mensen gerust te stellen en te overtuigen van hun eigen kunnen en het geloof in een betere toekomst. “Het komt goed, daar zal je openbloeien. Bij dat bedrijf kan je hopen, dromen én doen.” Want zo hoort het ook. Darwin probeert de toekomst van Dieuveline te verbeteren en tegelijkertijd jouw toekomst mee vorm te geven.